God Jul!

Nu har jag försummat bloggen alldeles för länge. Jag skyller på mitt jobb i statens tjänst som hållit mej mer sysselsatt än vanligt. Jag har också hunnit klämma in ett antal utlandsresor, tre till USA, en till Kina, en till Scotland, en till Österrike och två till England, under året. De snickarmässinga höjdpunkterna har så klart varit Handworks i Iowa med Studleyutsällningen och European Woodworking show i september. Då han jag också besöka Rochester ochh se Seaton tool chest tillsammans med kompisarna, tillika verktygsnördarna Johan, Pär och Alex. Här på besök hos Tony Murland
2015-09-12 08.54.19

The Guild Hall museeum i Rochester var trevligt. Vi irrade runt lite innan vi hittade utställningen med verktygskistan. Det var värt besväret. Det mest intressanta var att se hur välbevarade alla hyvlar var och hur ljusa de var i färgen.
2015-09-11 10.57.46

The European woodworking show är en riktig höjdare. Det var mitt andra besök här och jag kommer nog att åka om två igen. Bra utställare och trevlig stämning. På hyvelfronten gladdes jag mest år att få träffa Bill Carter, en riktig idol. Skrapar ivigt trisslotter för att få råd med en av hans fantastiska små miter planes.
2015-09-12 11.29.43
Inom parantes vill jag också nämna att jag passade på att ta en avstickare till Birmingham när jag i alla fall var i England. Där hade jag lyckan att se två konserter med mitt favoritband King Crimson! Snacka om lyckad långhelg!
Han också prata en hel del med Philly Edwards som jag hunnit träffa några gånger vid det här laget. Både med och utan öl.
2015-09-12 11.46.16

Årets sista resa gick till Boston och med en avstickare till Maine med besök både hos Lie-Nielsen och hos Liberty Tools i Liberty.
2015-10-27 15.43.47

Posted in Fantastiska fakta | Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *